Haapanen Photography tarjoaa ilmaisia valokuvauskäyntejä Jorvin sairaalan synnyttäneiden osastolla

Ensimmäiset hetket vastasyntyneen kanssa ovat yksi elämän suurimmista kokemuksista. Usein ne hetket kuitenkin kiitävät nopeasti ohi uutta elämää ihmetellessä ja muistojen taltioiminen helposti jää.

Haapanen Photography ikuistaa nämä arvokkaat hetket taidokkaasti ja huolella. Kuvaus ei maksa mitään, vaan tulen pyydettäessä paikalle (mahdollisuuksien mukaan).  Kuvaus tapahtuu yleensä vierailuaikana ja kestää 10-20 minuuttia. Laitan koevedokset mahdollisimman pian kuvauksen jälkeen salasanasuojattuun verkkogalleriaan, johon asiakas saa linkin ja salasanan. Kuvien katselun lisäksi voitte jakaa gallerian haluamienne ihmisten kanssa, joten myös kaukaisemmat tutut ja sukulaiset pääsevät ihastelemaan pientä ihmettä.

Halutessanne voitte kuvat nähtyänne tilata niitä digitaalisina tiedostoina teettämisoikeudella. Ostetut kuvat saa ladattua suoraan galleriasta. Lisätietoa hinnastosta löydät täältä.

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Contact-välilehdellä ja kerro koska laskettu aikasi on. En luonnollisesti voi taata että ehdin aina paikalle, mutta mitä aikaisemmin saan tietää lasketun ajan sitä paremmin minulla on aikaa varautua. 

 

Allaolevasta linkistä löytyy esimerkki vastasyntyneen valokuvauksesta. (Salasana: malli)